Jopen verrast met Big Bang Box en Tote Bag

Jopen verrast met Big Bang Box en Tote Bag

Nu de horeca is gesloten en dus ook de Jopenkerk geen gasten kan ontvangen, heeftt Jopen online acties, zoals de Jopen Big Bang Box. Omdat niemand naar Jopen kan komen, verzendt de brouwerij de online bestelde producten gratis.

“Met de huidige onzekere situatie in het achterhoofd, proberen we vanuit Jopen om op een positieve manier de thuissituatie –voor zover mogelijk –op te fleuren. Daarom komen we met verschillende acties, zoals bijvoorbeeld diverse goedgevulde Jopenboxen vol met lekkers en initiatieven zoals de Hang In There / I Got Your Bag om een ander mee te kunnen verrassen in deze gekke tijden,” meldt Sven van de Koekelt van Jopen.

Jopen Big Bang Box

De Jopenboxen zijn een gemakkelijke manier om thuis van Jopenbier te kunnen blijven genieten en nu met gratis verzending. “Wat dacht je van de BA Baracus box vol met bijzondere Barrel Aged bieren en de populaire Big Bang Jopenbox met een aantal van onze knallers tegen een zeer scherpe prijs. Bekijk de verschillende Jopenboxen in onze webshop 

Tote Bag

“De ‘Hang In There / I Got Your Bag’ premium tote bag is perfect om in deze crisistijden aan iemand te geven die hem verdient. Iemand die, zeker nu, een steuntje in de rug kan gebruiken. Of haal hem gewoon voor jezelf en gebruik hem later dit jaar tijdens het shoppen, een dagje strand of in het park”, meldt Jopen wervend.

Wie de tas bestelt krijgt er een voucher voor een limited edition #supportlocal 75cl Jopenbier bij.

“We hopen uiteraard dat iedereen in deze tijd nog veilig en gezond kan genieten van een overheerlijk glas bier”, zegt Van de Koekelt

https://www.jopenbier.nl/shop/

Artikel delen