Nevel Artisan Ales: survival kit

Tags: bier

Nevel Artisan Ales: survival kit

Niet alleen de horeca is dicht, maar ook het eigen proeflokaal van Nevel Artisan Ales in Nijmegen. De brouwers hebben daarom een aantal survivalpakketten samengesteld die online verkrijgbaar zijn.

Er zitten pakketten bij met exclusieve bieren, zoals thuiszitters survival kit C, een exclusief single barrel pakket dat nu online te koop is, omdat het proeflokaal van de brouwerij voorlopig gesloten blijft.

“Nu de horeca dicht is vanwege het coronavirus, moet je het thuis extra gezellig maken. Met deze speciale Thuiszitters Survival Kit kom je de avonden goed door. In dit pakket vind je o.a. onze nieuwste single barrel release Fabel en het bijzonder single barrel bier Zuiver dat we voor Lux Rotterdam hebben gemaakt en nog niet eerder te koop is geweest”, meldt de brouwerij.

Fabel

Fabel is een houtgerijpt wild blond bier met witte perziken. “Fabel is een fluistering, een speelse windvlaag die in de stad zijn ronde maakt over het marktplein waar de geur van koekjes, abrikoos en gebrande suiker hangt. Biodynamische perziken geven een warme, zachte fruitigheid aan het bier, terwijl de houtrijping voor een vleug vanille zorgt. De volle, romige structuur wordt versterkt door de lokaal geteelde oergranen van de Doornik Natuurakkers bij Nijmegen. De kalme balans tussen zuur en bitter maakt van Fabel een uitnodigend bier waar je graag nóg een glas van schenkt.Fabel is afkomstig van een enkel vat en heeft 19 maanden mogen rijpen. Er zijn slechts 240 flessen verkrijgbaar van deze exclusieve release. 6,6%.”

De twee andere exclusieve bieren in dit pakket zijn Zuiver en Purper.

 

https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/nevel/a-59312880/producten/nevel-thu...

 

 

 

Artikel delen