Nieuw Texels bier proeven met Hans Glandorf

Tags: bier

Nieuw Texels bier proeven met Hans Glandorf

De Texelse Bierbrouwerij organiseert veel activiteiten tijdens de horecasluiting. De online proeverij met Hans Glandorf was zo succesvol, dat er een tweede komt op 10 mei, met een nieuw Texels bier. Maar de brouwerij doet meer.

Het is stil op Texel door de coronacrisis. De horeca is dicht. De Texelse Bierbrouwerij heeft zo’n situatie nooit eerder meegemaakt, maar zit niet bij de pakken neer.

Thuis proeven

“Voor de thuisblijvers hebben we op 5 april onze 1e Online Texels Speciaalbierproeverij met Hans Glandorf georganiseerd. Het was een groot succes met ruim 600 deelnemers en veel leuke reacties. De liefhebbers kunnen de proeverij nu ook thuis nog een keer overdoen”, zegt marketing medewerker Nicole Wigman. Inschrijven kan hier.  Inschrijven kan door op deze link te klikken. Het boekje Texels Proeven kan hier worden gedownload.

Proeverij met nieuw bier

“Mede vanwege het overweldigende succes van de eerste versie organiseren we op 10 mei de tweede Online Texels Speciaalbierproeverij met vier andere bieren waaronder ons nieuwe bier dat binnenkort zal worden geïntroduceerd. Inschrijven kan tot uiterlijk 4 mei door te reserveren via deze link. We hebben een webshop opgezet waar een groot deel van ons assortiment verkrijgbaar is, waaronder een proeverij met een selectie van 6 verschillende bieren. Iets wat wij niet zelf hebben gedaan maar een van onze vertegenwoordigers wel ondersteuning heeft verleend, is een initiatief van Cafe de Pepel: bierpakket,"

 

Artikel delen