Biernieuws

Online bier proeven met Eddy van der Ploeg

"Vrijdagavond 27 maart gaan we online bierproeven", zegt biersommelier Eddy van der Ploeg. "Voor iedereen die meedoet: gewoon thuis met je eigen glas en je eigen bier. Gewoon omdat het kan en gewoon omdat het even niet anders kan.

 

Online proeverij
 

Op Facebook geet Eddy de volgende informatie:

"We gaan 3 bieren proeven,een weizen, een IPA en een tripel. Ik ga geen pakketten bier verkopen, we hoeven niet allemaal precies hetzelfde bier te hebben. Het gaat om de bierstijlen en gezamenlijk een gezellig moment hebben.
Het je deze bierstijlen niet in huis? Misschien moet je er nog uit voor de boodschappen. misschien is het nog mogelijk bij jouw plaatselijke speciaalbierspecialist te komen (hetgeen normaliter mijn voorkeur zou hebben), anders een supermarkt..

Donaties voor de proeverij zijn welkom. Je doneert voor benefietproeverijen voor de Deventer horecabedrijven die hieraan mee willen doen als het weer mogelijk is samen te zijn.
En naast het proeven heb ik weer heel wat te vertellen over bier.

Dus, bereid je voor en zit om 20:00 paraat

Als je wilt doneren vermeld dit dan in een reactie of een mail naar info@bierenkennis.nl. Dan krijg je eerdaags een tikkie waarmee je kan betalen. Nogmaals, het is niet voor mezelf maar om de Deventer horeca te steunen

Ik heb een link naar een betaalverzoek opgenomen waar de je donatie kan doen:

 

Reacties

Reactie toevoegen