Samenwerking Gulpener en filmhuis MIMIK

Tags: bier

Samenwerking Gulpener en filmhuis MIMIK

Er is ook nog goed positief nieuws tijdens  de coronacrisis Afgelopen week tekenden Arjan Poll van Gulpener Bierbrouwerij en MIMIK directeur Rob van den Hove een samenwerkingsovereenkomst.

MIMIK, een fusie van Filmhuis De Keizer en Theater Bouwkunde, is dé nieuwe culturele hotspot in Deventer: film, theater en horeca onder één dak.   

Duurzame partner

‘Dit is geweldig! Zeker in deze tijd is het ontzettend fijn om vooruit te kunnen kijken en voor lange tijd een samenwerking aan te mogen gaan met een partner als Gulpener.  Het sterkt ons vertrouwen in de toekomst. Het duurzame karakter van de brouwerij sluit naadloos aan op ons streven de wereld een beetje mooier te maken.’ Aldus Rob van den Hove.  

Op dit ogenblik wordt er nog druk gebouwd om het nieuwe pand op tijd klaar te krijgen. Eenmaal open heeft MIMIK de beschikking over maar liefst vier filmzalen, een multifunctionele theaterzaal, en ruime horecafaciliteiten. De eerste theatervoorstelling staat gepland voor 4 september. Net als de rest van het land hoopt MIMIK dat tegen die tijd gasten en bezoekers weer letterlijk en figuurlijk met open armen ontvangen kunnen worden.

Foto: Isabelle Renate la Poutré

Artikel delen