Biernieuws

Stay Safe With a Happy Face bierbox

Happy Face Beers uit Heemskerk heeft ene online bieractie om de verkoop gaande te houden: Stay Safe With A HappyFace.

 

HappyFace Beers is een huurbrouwerij uit Heemskerk. Voor het brouwen maken de Heemskerkse brouwers meestal gebruik van de ketels van de Delftse brouwerij De Koperen Kat. “Het voordeel van De Koperen Kat is namelijk dat onze brouwer - wij hebben de grootste brouwer van Nederland want onze brouwer Rob Zwaan is de langste man van Nederland - ook in Delft woont”, zegt Patrick Karssen  van Happy Face Beers.

Zomerse bieren

“Om onze bieren aan de man te brengen hebben we een online actie: Stay Safe With A HappyFace. Voor 39,- euro inclusief verzendkosten kan een klant, met een Nederlands adres, 12 flessen HappyFace IPA of Scapegoat (=Weizen IPA) of een mix daarvan bestellen.  Zo kan iedereen in Nederland genieten van onze mooie zomerse bieren.”

Bier met zonnebril

“Daarnaast brengen we voor de mensen die in onze regio wonen (Heemskerk, Bennebroek of Delft) een doos met 24 flessen van onze core- en seizoen-bieren, een full color HappyFace bierglas en een HappyFace Zonnebril voor 57,50 euro. Mensen kunnen zelf de samenstelling bepalen. De keuze bestaat uit Tripel, IPA, Stout, Scapegoat, Weizen, Winterfrost, Quadrupel en Dubbel. Bij afhalen bij 1 van ons 4-en krijgt de klant ook nog een extra korting van 2,50 euro, dus wordt de doos 55,- euro. Bestellen van een HappyFace mix-doos van 24 stuks gaat via: manfred@happyfacebeers.com

Informatie: https://happyfacebeers.com/nl/badass-brewing-2/