Texelse Bierbrouwerij
Biernieuws

Texelse Bierbrouwerij: proeflokaal weer open

De Texelse Bierbruwerij opent op 1 juni het proeflokaal. Gasten zijn weer van harte welkom in het proeflokaal op basis van een reservering. Het is op dit moment niet mogelijk om met de rondleiding door de brouwerij heen te gaan. 

De brouwerij heeft een alternatief bedacht. Door een proeverij bij de brouwerij te reserveren kunnen gasten meer informatie krijgen over Texels speciaalbier en uiteraard de bieren proeven.

In het proeflokaal worden gasten ontvangen door één van de gidsen. Deze gids neemt gasten mee in de wereld van de Texelse Bierbrouwerij. Ze krijgen informatie over de geschiedenis van het bedrijf, het assortiment van Texels en hoe het bier gemaakt wordt. Na de uitleg van de gids volgt een korte film.

Texels Proefplankje

Na deze informatie is het tijd voor de proeverij. Dit proeven vindt plaats in het proeflokaal van de brouwerij. Bezoekers krijgen een proefplankje met vier Texelse speciaalbieren, met bijpassende Texelse bites ernaast.

Er zijn brouwerij proeverijen op alle dagen dat het proeflokaal open is. (online reserveren). De groep zal maximaal bestaan uit 15 deelnemers om de regels van het RIVM goed in acht te kunnen nemen. Klik hier voor de meest actuele openingstijden/dagen en klik hier voor de proeverijen die dag..  

Proeverij bij de Texelse Bierbrouwerij

Volwassenen vanaf 18 jaar € 12,50 (proefplankje of een alcoholvrije consumptie, Texels bites en een origineel Texels bierglas inbegrepen).

Voor een proeverij bij de brouwerij kunt u online reserveren. Betalen kan via iDeal, VISA, MasterCard, BanContact of Giropay. Helaas is het niet mogelijk telefonisch of per email te reserveren, wel kan u langskomen in het Proeflokaal om uw reservering te maken.

www.texels.nl  Texelse Bierbrouwerij

 

 

 

Gerelateerd nieuws

vrijdag 17 april 2020
vrijdag 27 maart 2020