Biernieuws

Thuiswerken? Bier met playlist!

Brouwerij Comenius speelt op een handige en unieke manier in op de crisis. De brouwerij vestigt de aandacht op bier met een playlist.

"Maak het thuis gezellig in deze eenzame tijden met het bier van Comenius. Het enige bier ter wereld met een eigen playlist!", meldt de brouwerij.
Pak een fles, scan de QR code op het etiket, schenk in, sluit je ogen en je bent weg. Lekkere ontspannen jazz geeft je de perfecte sfeer om van een goed glas bier te genieten. Proost!
 

Ondergistend

Vesting Brouwerij Comenius is gevestigd in één van de oudste delen van de vestingwerken van Naarden, Bastion Nieuw Molen uit 1679. Onder de koele gewelven wordt gebrouwen met zoveel mogelijk lokale en biologische grondstoffen. Zo oogsten de brouwers bijvoorbeeld natuurlijke hop uit het natuurgebied  Naardermeer en gebruiken ze zoveel mogelijk binnenlandse brouwgerst. Het bier rijpt in de kanonskelders onder ideale natuurlijke constante temperaturen.

Als een van de weinige kleine brouwers brouwt de Comenius brouwerij ook volgens het ondergistende principe. Resultaat: kraakheldere, frisse sprankelende bieren met verrassende hopvariaties.

Verkrijgbaar bij bol.com
 

Reacties

Reactie toevoegen