Twee nieuwe bieren bij 7 Deugden

Tags: bier

Twee nieuwe bieren bij 7 Deugden

De Amsterdamse brouwer de 7 Deugden introduceert volgende week twee nieuwe bieren, een Session Pale Ale en  een New England IPA. 

Bar + Weinig

Bar + Weinig is gemaakt van water, mout, hop en gist. Het ongefilterde bier bevat gluten. Deze Session Pale Ale heeft een volle en moutige smaak. De hop zorgt voor een fruitig aroma en een fris bittere afdronk. Laag alcoholisch en daardoor prima op een zomers terras. Altijd heerlijk met vrienden.

Biervriend met zomerse salades, gegrilde kip, gegrilde groentes of fish & chips. Moedig in combinatie met (verse) appeltaart, asperges of kreeft.

Hop + Hazy

Hop + Hazy bevat water, gerstemout, tarwemout, havervlokken, hop en gist.  Het  is ongefilterd en niet gepasteuriseerd en bevat gluten.  Deze New England IPA ziet er wat nevelig uit en heeft een licht bitter en hop-fruitig karakter. Met 6% alcohol wel pittig, maar toch lekker fris. Prima voor op een zomers terras.

Bevriend met een lichte rijsttafel, tajine, zalm, gele biet maar ook met stoofvlees, stoofperen, geroosterde pompoen(soep) en uiteraard bitterballen en kaas.

Speciaal

Alles is speciaal bij brouwerij De 7 Deugden. In de brouwerij werken mensen voor wie een gewone baan niet zo gewoon is. Bij De 7 Deugden hebben zij hun plek gevonden. “Samen met onze brouwers maken ze fantastische bieren met bijzondere smaken”, meldt de brouwerij

Kijk voor meer informatie op www.7deugden.nl

Artikel delen