Biernieuws

Verrassingspakket van Morebeer Brewing

Morebeer Brewing heeft de Morebeer Tour verrassingsbox ontwikkeld.

Peter van der Arend, de man achter Morebeer Brewing, is ook horecaondernemer met iconische zaken als Het Adelaarsnest, BeerTemple, Craft  & Draft en Beer loves Food. Met Morebeer Brewing brouwt hij onder meer huisbieren voor zijn horecazaken, soms ook als collab brew met andere brouwerijen.

Verrassingsbox

Nu de horeca gesloten is, vraagt Van der Arend steun door een mooie verrassingsbox aan te bieden. Deze bijzondere Morebeer Tour verrassingsbox met 24 blikjes kost 50,00 euro. Met 7,50 toeslag voor eventuele bezorging. In de box zitten de twee zilveren medaillewinnaars van Dutch Beer Challenge 2020!

Inhoud box:

10 blikjes Dutch Eagle 33cl
1 blikje Bijna Twintig 33cl (dit zijn echt de laatste blikken)
1 blikje Stone Eagle 33cl
12 verschillende blikjes bier 33cl uit de taps van Arendsnest, BeerTemple, BEER loves FOOD en Craft & Draft die met hulp van een Brouwerij Frontaal blikkenmachine worden afgevuld.

Bestel nu via cans@morebeer.nl

Vermeld daarbij naam, adres en 06 nr en of je het wil ophalen bij de BeerTemple of wil laten bezorgen. Betaling gaat via een Tikkie.

Vanaf zondag 12 april kan de box worden opgehaald op afspraak i.v.m. 1,5 meter aftsamd en het voorkomen lange rijen voor de deur. De boxen voor bezorging gaan dinsdag 14 april op de post.

www.morebeer.nl

 

Reacties

Reactie toevoegen