Vintage proeverij met Gulpener brouwerij

Tags: bier

Vintage proeverij met Gulpener brouwerij

Gulpener, ‘de vrije brouwer’ is actief tijdens de horecasluiting. Volgende week vrijdag 24 april is er alweer een proeverij. Deze keer met vintage bieren

“Speciaal voor jullie zijn we de kelders van de brouwerij ingedoken. Daar bevindt zich namelijk onze smaakbibliotheek waar we een unieke collectie bieren bewaren. Altijd al meer willen weten over het verouderingsproces van bier? Grijp je kans!”, meldt de brouwerij.

Vintage Gulpener Bierproeverij

Op vrijdag 24 april om 20.00 organiseert de brouwerij de Vintage Gulpener Bierproeverij, waarbij je verschillende mooie bieren gaat proeven onder leiding van brouwmeester Bas Jacob. Het is een exclusieve proeverij, er zijn slechts 48 bierpakketten met onderstaande bieren te bemachtigen:

  • Gulle Tinus 2018 en Port Barrel Aged 2020
  • Wintervrund 2015 en 2020
  • Lentebock 2017 en 2020

Livestream

Vanuit je eigen huiskamer krijg je via de livestream op de Gulpener Facebook pagina alles te horen over bier proeven en het verouderingsproces. Er is ook volop gelegenheid om vragen te stellen. “Samen gaan we 2 Gulpener Barrel Aged bieren uit twee verschillende jaargangen proeven en 2 bieren proeven met een oude jaargang en de nieuwste jaargang”, aldus de Limburgse brouwer.

“Ook zo benieuwd welke invloed de tijd op onze bieren heeft? Je kunt het pakket bestellen voor 24,50 inclusief live-stream bierproeverij onder leiding van brouwmeester Bas Jacob, exclusief verzendkosten.  Als extra, ontvang je bij je bestelling uitleg over spijscombinaties met de bieren uit de proeverij!

Bestel snel

Plaats je bestelling voor dinsdag 21 april 22.00, zodat de brouwerij genoeg tijd heeft om ervoor te zorgen dat het vintage bierpakket tijdig bij je op de stoep staat. Bedenk je sowieso niet te lang want op=op!

- Vintage bierpakket + bezorging in de regio -

Ben je woonachtig in de volgende gemeenten: Gulpen-Wittem, Vaals, Simpelveld, Voerendaal, Heerlen, Sittard-Geleen, Eijsden-Margraten, Steijn, Beek & Maastricht, dan komen we het vintage bierpakket gratis en persoonlijk (contactloos) bezorgen. Klik op onderstaande link voor deze optie:

https://webshop.gulpener.nl/product/vintage-gulpener-bierproeverij-bierp...

Let op: Bestel enkel een pakket met bezorging als je ook in een van deze regio's woont!

-Vintage bierpakket + verzending Nederland -

Woon je in een andere regio Of zelfs buiten Limburg?  Wij sturen je bierpakket gewoon naar je toe!

https://webshop.gulpener.nl/product/vintage-gulpener-bierproeverij-bierp...

De livestream kun je op 24 april rond 19:30 uur vinden op de facebook pagina van Gulpener. De proeverij beging om 20.00 uur.

Vragen? Stuur een e-mail naar marketing.communicatie@gulpener.nl

De brouwerij meldt het volgende: “Let op: We doen ons best de pakketten zo snel mogelijk te versturen, helaas hebben wij geen invloed op eventuele vertragingen die het verzendbedrijf heeft”

 

 

Artikel delen