De Kuyper en Beam Suntory gaan grens over

De Kuyper en Beam Suntory gaan grens over

Twee toonaangevende bedrijven in de gedistilleerd Industrie breiden hun samenwerking uit naar Duitsland. 

De Kuyper Royal Distillers en Beam Suntory breiden hun samenwerking uit naar de Duitse markt. De twee vooraanstaande  bedrijven werken al samen in Nederland, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Met ingang van 1 juli 2019 zullen ze hun gedeelde strategie voor duurzame groei ook in Duitsland inzetten en hun perfect passende portfolio’s combineren om de trendsettende horeca en de traditionele retail-industrie te bedienen.  

Cocktailoplossingen 
Beam Suntory, wereldleider in premium gedistilleerde dranken, zal de volgende De Kuyper likeuren en gedistilleerde dranken in Duitsland distribueren en verkopen: De Kuyper likeuren, Peachtree, Rutte gins & jenevers, Mandarine Napoléon, Bébo Cubaanse koffielikeur, Kwai Feh lychee likeur, De Kuyper Piña Colada, Fiorito Limoncello en Cherry Heering.   "We zijn verheugd om onze samenwerking met De Kuyper nu ook uit te breiden naar Duitsland. De De Kuyper-producten complementeren ons portfolio met de eigen merken van Beam Suntory, zoals Jim Beam, Maker's Mark en Roku Gin. We kunnen nu complete en innovatieve cocktailoplossingen bieden aan onze Duitse klanten", zegt Nicole Ehlen, Managing Director Beam Suntory Germany.   "We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om BORCO en vooral de familie Matthiesen te bedanken voor onze langdurige en prettige samenwerking. BORCO heeft onze merken in Duitsland de afgelopen jaren helpen groeien middels uitstekende marktstrategieën en distributiekracht in de Duitse on- en off-trade. Het succes is mede dankzij hun inspanningen tot stand gekomen. We zijn dankbaar dat we in al die jaren meer dan alleen een partnership hebben opgebouwd", voegt De Witte toe.   

Premium likeurmerk
"We zijn trots dat we meer dan 40 jaar de merken van De Kuyper met succes hebben gedistribueerd. In al die jaren heeft het partnerschap niet alleen een zakelijk karakter gehad, maar is het ook een langdurige vriendschap geworden. We zijn vastbesloten om onze succesvolle samenwerking met De Kuyper in Nederland voort te zetten.", zegt Markus Kohrs-Lichte, Managing Director Duitsland / Oostenrijk, bij BORCO.  De Kuyper is 's werelds grootste premium likeurmerk, met meer dan 320 jaar ervaring en actief in meer dan 100 markten over de hele wereld. Het Nederlandse bedrijf, één van de 10 oudste familiebedrijven in Nederland, wordt gedreven door passie voor het gedistilleerde product. Er wordt een grote variëteit aan producten en merken geproduceerd en gecreëerd.    De Kuyper wil de beste partner in gedistilleerde dranken zijn, voor handel en bartenders over de hele wereld. Focusmerken zijn de De Kuyper-cocktaillikeuren die de ruggengraat vormen van het bedrijf: Rutte gin & jenever, Mandarine Napoléon en Peachtree, de enige echte perziklikeur in de wereld. Evenals Kwai Feh Lychee Liqueur, Bebo Cuban Coffee Liqueur en Cherry Heering Liqueur, wereldwijd bekend als de originele "Cherry Brandy". 
 

Artikel delen