Dranken

Diageo en ISAAC leiden bartenders op

Drankenbedrijf Diageo is vandaag gestart met de tweede groep jongeren voor het Learning for Life-programma in Nederland in samenwerking met ISAAC Academy. De groep van 20 studenten wordt getraind op het gebied van persoonlijke en technische vaardigheden voor het werk van bartender.

Het Learning for Life programma heeft het doel 340 jongeren zonder baan binnen vijf jaar op te leiden voor werk op de Nederlandse markt.  Het doel is dat ten minste 70% van de studenten werk vinden na het voltooien van de training. Van de eerste groep die in september startte en die de training in november voltooide, heeft iedereen nu werk gevonden door de grondige en gerichte training.

Professionalisering
Dirk van Ham, Diageo's Corporate Relations directeur voor Continentaal Europa: "Learning for Life ondersteunt de training in beroeps- en levensvaardigheden en maakt deel uit van al onze inspanningen om de professionalisering van de horeca in Nederland te ondersteunen en tegelijkertijd lange termijn kansen te bieden voor de jonge mensen. Dit programma heeft wereldwijd een vaste baan veiliggesteld voor meer dan 70% van onze studenten”.

Diageo en ISAAC Academy 
Diageo voert dit programma opnieuw uit met ISAAC Academy als partner. Misja Vorstermans, oprichter van de ISAAC Academy, is enthousiast over het programma: "Er is nog steeds een tekort aan geschoolde bartenders met vaardigheden, dus dit project dient beide kanten, de horeca en de jongeren. De ISAAC Academy geeft een uitgebreide training aan deze studenten in zowel professionele als persoonlijke vaardigheden. Het feit dat alle jongeren van het eerste programma in september nu aan het werk zijn, bewijst dat het Learning for Life programma echt zinvol is."

Reacties

Reactie toevoegen