header LOUI_machine en cocktails
Logo L'OUI

L'OUI

L’OUI is dé cocktailmachine die altijd de perfect serve levert. Hierdoor kan iedereen achter de bar een top-cocktail maken.

Over L'OUI

Vanuit de horeca-ervaring en passie van de eigenaren van L'OUI is er een samenwerking tot stand gekomen met de cocktailmeesters van The Stillery. L’OUI distilleert zijn alcohol lokaal wat resulteert in perfect uitgebalanceerde cocktails. De exquise mengsels worden geconserveerd in blikjes die speciaal voor L’OUI zijn ontworpen om de kwaliteit te behouden.

De cocktailmachine van L’OUI voltooit het proces, door cocktails te mixen met de juiste hoeveelheid ijs en te schudden om zo de optimale cocktail te kunnen serveren. Hiervoor leest de machine de QR-code die op het blikje staat. Iedere cocktail heeft een unieke QR-code. Met een capaciteit van zestig cocktails per uur hoeft de barman zich alleen maar zorgen te maken over glanzend glaswerk.

De cocktailmachine van L’OUI is eenvoudig en makkelijk te bedienen en behoeft geen gespecialiseerd, schaars beschikbaar personeel. L'OUI heeft zo’n 25 cocktails ontwikkeld, waarvan sommige ook als mocktail te krijgen zijn. L'OUI blijft de cocktails updaten naar de laatste trends, smaken en wensen van klanten.

LOUI-Cocktails-Mojito-Strawberry

 

Contactgegevens