De Beren geopend in Groningen

De Beren geopend in Groningen

Het eerste De Beren-restaurant in de provincie Groningen is een feit. Middenin het centrum van de Groningse hoofdstad openen op dinsdag 8 mei de deuren van het restaurant. Na een grondige verbouwing is het pand aan de Brugstraat eindelijk gereed om Groningers te ontvangen.

Om de opening te vieren is mei omgedoopt tot ‘burgermaand’, zodat gasten de populaire burgermenu’s kunnen proeven voor maar 8,50.

Van het westen naar het noorden
Na een flink aantal vestigingen in de Randstad werd het tijd om de rest van Nederland kennis te laten maken met De Beren. “We trekken steeds verder het land in. Na Zwolle en Apeldoorn werd het hoog tijd om ook richting het noorden te gaan. We zijn trots dat we nu ook Groningen kunnen verblijden met onze succesformule,” vertelt Marjolein Mens – marketing & communicatie manager van De Beren. Aan de Groningse Brugstraat zijn gasten op alle dagen van de week vanaf 10.00 uur welkom voor een lunch, borrel of diner. In de middag schuiven ze aan voor een uitgebreide lunch, waarbij keuze is uit knapperige tosti’s, club sandwiches en rijkelijk belegde broodjes. 

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Het plan is om de komende jaren de restaurantketen te laten groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Artikel delen