Horeca-opening: Mövenpick Hotel The Hague

Op 1 juni 2020 opent Mövenpick Hotel The Hague zijn deuren aan de Paleisstraat in Den Haag, op steenworp afstand van het paleis Noordeinde. De verbouwing van het luxe boetiekhotel met 72 kamers werd in maart afgerond. Bekijk foto's van het nieuwe hotel onder dit bericht.

Deze nieuwe vestiging van Mövenpick hotels & resorts is het eerste Mövenpick-hotel ter wereld met een restaurant en een coffee & wine lounge: by NOA. Het verhoogde buitenterras van de lounge biedt uitzicht op Paleis Noordeinde. By NOA serveert koffie en verandert richting de avond in een wijnbar. Dimitri Kalaitzis, general manager van Mövenpick Hotel The Hague: "Zakelijk of gewoon omdat het gezellig is. By NOA biedt rust en ruimte om te werken en te ontspannen."

Wil je op de hoogte blijven van alle horeca-openingen? Schrijf je dan in voor onze doelgroep!

Korte vakantie

Het hotel heeft op de begane grond drie vergaderzalen en onder het gebouw is een uitgebreide fitnessruimte en een ruime parkeergarage met 42 plekken. De komende tijd richt het hotel zich op gasten uit heel Nederland die toe zijn aan een korte vakantie in eigen land en de lokale markt in Den Haag.
 

Keurmerk

Hotelgroep Accor, waar Mövenpick onderdeel van is, heeft het initiatief genomen om samen met het onafhankelijke instituut Bureau Veritas een keurmerk te ontwikkelen voor de hotelbranche, om binnen de corona-maatregelen op een veilige en verantwoorde manier gasten te ontvangen. Alle hotels binnen Accor moeten voldoen aan de eisen die door dit keurmerk worden gesteld, onder andere op het gebied van het zeer regelmatig en grondig schoonmaken van gastenkamers en publieke ruimtes, het bieden van contactloze dienstverlening en optimaal veilige voedselbereiding. Het Zwitserse Mövenpick is onderdeel van hotelgroep Accor.

Reacties

Reactie toevoegen