Branchenieuws
Foto Merel Faasen

Restaurant GaleriAAA by Mangiaire in R'dam

Mangiare opende onlangs samen met het kunstenaarstrio AAAFresh123 (Hans Kleinjan, Maikel Kleinjan en Roderik Faassen) GaleriAAA by Mangiaire. Het is de derde locatie van het restaurant. Tussen de doeken van de kunstenaars kunnen gasten sindsdien lunchen en dineren. Bekijk foto's van het restaurant onder dit bericht.

De initiatiefnemers brengen kunst en food op deze manier samen. Ook is er de mogelijkheid om door te lopen naar het ateliergedeelte van AAAFresh waarde kunst regelmatig ter plekke gemaakt wordt door de drie kunstenaars. Zij zullen hun verhaal doen over het de kunst op de doeken tot uiting komt. Faasen van AAA: “De galerie is de woonkamer van de stad. Iedereen is welkom. Het restaurant is een verlengstuk hiervan. Op zondagmiddag kun je er naartoe om een wijntje te drinken onder het genot van goede jazzmuziek. Ook is er ruimte voor live muziek. Voor het diner kan men tafels met grote kandelaren verwachten. Het heeft een classy, Gatsby sfeertje.”

Persoonlijk contact
Faasen vervolgt: “Het menu wordt verteld aan tafel, waardoor je heel erg persoonlijk contact hebt met je gasten. Persoonlijk personeel, dat mist er tegenwoordig bij restaurants. Het moet allemaal snel, je hebt nooit het gevoel dat je echt welkom bent, dat je rustig kunt zitten.” Mangiare heeft ook twee restaurants aan de Van Oldenbarneveltstraat en Pannekoekstraat in Rotterdam. MangiareRotterdam.com

 

Reacties

Reactie toevoegen