Fizzy Peachtree nu ook op de tap verkrijgbaar

Fizzy Peachtree nu ook op de tap verkrijgbaar

Koninklijke de Kuyper, ’s werelds grootste producent van cocktaillikeuren, brengt de populaire, zomerse cocktail Fizzy Peachtree naar de tap. De smaakvolle cocktail, een verfrissende combinatie van Peachtree, bruisend water en limoensap, is daarmee in een handomdraai te serveren.

Snelheid, gemak en kwaliteit

Fizzy Peachtree

De Fizzy Peachtree on tap biedt gemak en hoge marges én sluit aan bij de ‘bewuste’ trends van nu. De tap garandeert snelheid, met constante kwaliteit. Zo kun je (bewuste) gasten met gemak een mooie kwaliteitscocktail voor, met een relatief laag alcoholpercentage (5,5%) en aantal kilocalorieën (93 kcal per glas).

 

Home of the Cocktail

Koninklijke de Kuyper blijft continu innoveren volgens de visie ‘Home of the Cocktail’. “Onze visie is het democratiseren van cocktails en we bieden horecaondernemers de meest makkelijke manieren om hun klanten van lekkere cocktails te voorzien. De Fizzy Peachtree on tap is hier een mooi voorbeeld van en we zijn daarom reuzetrots dat we in deze uitdagende tijden meer efficiëntie kunnen bieden”, zegt Lucien Heusy, Managing Director Nederland.

Fizzy Peachtree: het recept

Met Fizzy Peachtree on tap kan iedereen deze zomerse cocktail maken. Het recept?
Vul het Peachtree glas met ijs, voeg twee partjes limoen toe en houd het glas onder de tap. Het unieke systeem resulteert in weinig tot geen verspilling. Met 1 fust van 20L schenk je maar liefst 133 cocktails uit. Het fust heeft een goede houdbaarheid en is aansluitbaar op bijna elk tapsysteem, zowel luchtdruk als CO2.

Zomerse cocktail op de kaart

Fizzy Peachtree tap

“Er is al veel interesse in Peachtree en de Fizzy Peachtree on tap vanuit de horeca”, voegt Heusy nog toe. “Gemak, smaak en looks zijn doorslaggevende argumenten om de Fizzy Peachtree op de menukaart te zetten. De tap zal deze zomer al door diverse horecagelegenheden aan het strand, zoals Panama Beach en Buena Vista Beach Club, in gebruik worden genomen.”

Geïnspireerd? Neem vrijblijvend contact op via sales@dekuyper.nl.

Artikel delen