Designer Rein Rambaldo: ‘Kleine aanpassingen maken groot verschil in interieur’

Designer Rein Rambaldo: ‘Kleine aanpassingen maken groot verschil in interieur’

Ondernemers die een fantastische zaak beogen, moeten ook met A-merken werken, vindt horecadesigner Rein Rambaldo. Zelf is hij groot fan van Royal Bliss. Het merk schrijft een competitie uit voor horecaprofessionals, die daarbij kans maken een interieur make-over door Rambaldo ter waarde van €50.000,-.

Designer Rein Rambaldo is een bekende naam in de horeca. Hij ontwierp de interieurs van onder andere restaurants MaMa Kelly in Amsterdam en Den Haag, GOUD in Rotterdam en Miss Jones in Voorburg. Zijn out-of-the box ontwerpen kenmerken zich door een eclectische mix van design, veel kleur en vaak een vrouwelijke touch. 

Hij vertelt: “Vrouwen bepalen vaak waar er gereserveerd wordt en zijn gevoeliger voor de sfeer. Maar uiteindelijk is de totaalbeleving cruciaal voor een geslaagd bezoek. Proeven doe je immers niet alleen met je mond; alle zintuigen moeten geprikkeld worden. Geur, muziek en een goede akoestiek zijn belangrijk. Het interieur draagt natuurlijk ook bij aan de totaalbeleving. Het ontwerp moet wat mij betreft wel aansluiten op de kaart maar deze niet overstemmen.”

Lees verder onder de foto

Verkleind Miss JOnes (2)
Miss Jones in Voorburg

Win een make-over t.w.v €50.000,-

Laat je horecazaak opfrissen door Rein Rambaldo

Tot 10 december daagt Royal Bliss je uit om te vertellen hoe jouw ideale perfect serve met Royal Bliss eruit ziet! Dit doe je door via een online game een drankje te verzinnen. Je hebt keuze uit drie serves: puur, een mocktail óf een cocktail. Met Royal Bliss kun je namelijk alle kanten op. Eén flesje, drie serves: puur, mocktail, cocktail.

Ná 10 december selecteert Royal Bliss vijf finalisten die vervolgens worden uitgenodigd op Horecava 2024 om deze serve live te komen maken en presenteren. De winnaar neemt een interieur make-over t.w.v. € 50.000,- mee naar huis! Dus, hoe zou jij één van de zes smaken Royal Bliss schenken?

Maak kans

Adv Coca Cola - Royal Bliss 2 Adv Coca Cola - Royal Bliss


Drie serves

De juiste setting creëer je volgens Rambaldo ook door met mooie merken te werken: “Als je als ondernemer een fantastische zaak en goed concept voor ogen hebt, dan moet je ook A-merken serveren. Royal Bliss is daarvan een prachtig voorbeeld: het merk is ontwikkeld door bartenders en bevat verfijnde, rijke en natuurlijke smaken. Je kunt er bovendien alle kanten mee op.

Met één flesje maak je namelijk al drie serves: puur, mocktail en cocktail. Binnen een paar stappen zet je een prachtige cocktail op tafel: glas, spirit, Royal Bliss en garnering. Mooi glaswerk is een must. Ook de manier waarop je een drankje serveert doet ertoe. Zulke details maken de totaalbeleving.”

Kleine aanpassingen

Ook in het interieur zijn details essentieel. Een paar kleine aanpassingen maken vaak al een wereld van verschil. Rambaldo: “Bloemen brengen bijvoorbeeld veel kleur en vrolijkheid. Tegenwoordig zijn er ook heel mooie nepbloemen op de markt; schakel daarvoor een professionele partij in. Zorg ook voor een schone en nette zaak. Dat lijkt een open deur, maar het gaat nog vaak mis.

Adv Coca Cola - Royal Bliss - Rein Rambaldo
Miss Jones in Voorburg
Vaak zien gasten het niet als een wandje is geverfd, maar ze zien het wél als het niet is gebeurd. Dus zorg voor goed verfwerk, mooi gedekte tafels, schone toiletten en besteed aandacht aan je socials. Veel ondernemers realiseren zich te weinig dat hun doelgroep dag en nacht op social media zit. Voor veel van hen is dat dus de eerste kennismaking met je zaak.”

Restaurant Miss Jones in Voorburg
Adv Coca Cola - Royal Bliss - Rein Rambaldo 1 Adv Coca Cola - Royal Bliss - Rein Rambaldo 2-1
Artikel delen