Hendrick’s GRAND CABARET: een decadente gin voor vrije geesten

Hendrick’s - GRAND CABARET - Header

Hendrick’s GRAND CABARET: een decadente gin voor vrije geesten

Het cabaret vangt aan! Op 1 maart opende master distiller Lesley Gracie opnieuw haar Cabinet of Curiosities om een van haar eigenzinnige experimenten uit te kiezen en die in beperkte oplage uit te brengen. Daar tussen de flessen: GRAND CABARET. Deze nieuwste creatie vanuit het Hendrick’s Gin Palace heeft een smakencabaret van decadente steenvruchten en verleidt met wilde golven van lichte, fruitige frisheid en wordt afgerond door zoete aromatische kruiden voor een heerlijk zachte en uitzonderlijk fruitige afdronk.

Lesley Gracie was al langer geïntrigeerd door het idee om te experimenteren met waarachtige combinaties van fruit. Toch is het de eerste keer dat ze een sensueel ensemble van steenvruchten in een gin verwerkt. Pirouettes van decadent steenfruit delen het podium met zoete kruiden in een elegant zintuigelijk banket dat verrukkelijk verleidelijk en gelijktijdig licht als zijde is. Het resultaat is een decadente expressie die verfrissende elegantie toevoegt aan uitzonderlijke ontmoetingen en samenkomsten.

*De tekst gaat verder onder de foto

2 - Hendrick’s - GRAND CABARET
GRAND CABARET ROYALE

Het extravagante karakter van Hendrick’s GRAND CABARET straalt wanneer die wordt begeleid door de vertrouwde tonic en komkommer. Tijd voor een tikje extra uitzinnigheid? Slechts een enkele nip van de GRAND CABARET ROYALE laat de meest slaperige dagen uitbundig voelen met een symfonie van cranberry, limoensap en champagne.

*De tekst gaat verder onder het kader

Recept GRAND CABARET ROYALE

  • 30ml Hendrick’s GRAND CABARET
  • 30ml cranberrysap
  • 15ml limoensap
  • 15ml suikersiroop
  • Top af met champagne of bruisende wijn
  • Schijfje komkommer
  • Sinaasappelschil

Schenk alle ingrediënten in een champagneglas, top af met champagne of bruisende wijn. Garneer de GRAND CABARET ROYALE met een schijfje komkommer en een stukje sinaasappelschil.

Inhoud: 70cl
Kleur: helder
Aroma: de karakteristieke jeneverbes van Hendrick's Gin wordt versterkt door de natuurlijke zoetheid en heldere fruitigheid van decadent steenfruit, die de kenmerkende frisse smaken van komkommer accentueren.
Smaak: een smakencabaret van steenvruchten verleidt met wilde golven van lichte, fruitige frisheid en wordt afgerond door zoete aromatische kruiden voor een heerlijk zachte en uitzonderlijk fruitige afdronk.

3 - Hendrick’s - GRAND CABARET
GRAND CABARET met tonic

Hendrick’s Cabinet Of Curiosities

In ‘t Hendrick’s Gin Palace, gelegen in het schilderachtige kustdorpje Girvan aan de kust van Ayrshire, experimenteert Lesley Gracie onophoudelijk met haar ketels en distillaten om ongewone nieuwe smaken te ontdekken. Het resultaat van haar ontelbare onderzoeken ligt opgeborgen in het hart van het pand, ’t eigenzinnige Cabinet of Curiosities. Elk jaar gaat Lesley door haar collectie en kiest ze de meest uitzonderlijke experimenten die ze in beperkte oplage uitbrengt.
Artikel delen