Het programma van The Amsterdam Coffee Festival: 30 maart t/m 1 april

The Amsterdam Coffee Festival

Het programma van The Amsterdam Coffee Festival: 30 maart t/m 1 april

Van donderdag 30 maart tot en met zaterdag 1 april is de Westergas het toneel van The Amsterdam Coffee Festival 2023. Tijdens het evenement zijn er tal van activiteiten die gericht zijn op het ontdekken en beleven van alle nieuwe innovaties in de koffie-industrie. Benieuwd naar de activiteiten? Hieronder zijn een aantal activiteiten uitgelicht én kun je je registreren voor gratis toegangstickets. 

Ontvang gratis toegangskaarten voor The Amsterdam Coffee Festival

Het driedaagse evenement van 30 maart t/m 1 april draait om alles wat met koffie te maken heeft en biedt koffieliefhebbers, professionals en horecaondernemers de kans om de nieuwste producten en innovaties van koffie-industrie te ontdekken. 

Registreer je via de onderstaande button en ontvang gratis toegangskaarten voor The Amsterdam Coffee Festival 2023.

Registreer hier voor gratis tickets!

1. The Roasters Village

Vanachter een reeks gekleurde La Marzocco Linea Mini’s staan in The Roasters Village negentien branders uit heel Europa voor je klaar om de meest uiteenlopende koffies te bereiden. Proef naar hartenlust, stel al jouw brandende vragen aan de barista’s en vertrek met goede koffie en nieuwe contacten.

The Amsterdam Coffee Festival 1

2. Roast Masters™

Tijdens Roast Masters™ nemen 15 Europese gerenommeerde specialty coffee branders het tegen elkaar op in een flitsende, knock-out competitie. Van een latte art throwdown en een signature drink bereiden met ingrediënten uit een mystery box tot live koffiebranden… Roast Masters™ is de ultieme test van vaardigheden, knowhow en vakbekwaamheid. Gedurende 4 rondes (kwalificatie rondes, kwart finales, halve finales en de finale) gaan de teams de strijd aan in 7 disciplines. Een vakkundige jury beoordeelt de creaties.

3. Latte art live

Phoenix, rosetta of zwaan… tijdens Latte Art Live leren experts je alles van een simpel hartje tot gecompliceerde latte art designs schenken. Baristakampioen Merijn Gijsbers laat zien hoe je het beste latte art schenkt met plantaardige dranken. Reken op een reeks spectaculaire showcases en hands-on workshops. Dat, en heel veel gratis koffie.

The Amsterdam Coffee Festival 2 The Amsterdam Coffee Festival 3

Meer over het programma

Op The Amsterdam Coffee Festival kun je de nieuwste koffietrends ontdekken, genieten van proeverijen en workshops, en deel nemen aan discussies over duurzame koffieproductie en -consumptie. Lees hieronder nog meer details over het programma:

Programma The Amsterdam Coffee Festival 

Artikel delen