The Amsterdam Coffee Festival introduceert netwerk-afspraken voor professionals op 30 en 31 maart

Coffee Festival VIP Buyers Program

The Amsterdam Coffee Festival introduceert netwerk-afspraken voor professionals op 30 en 31 maart

Van donderdag 30 maart tot en met zaterdag 1 april vindt The Amsterdam Coffee Festival 2023 plaats in de Westergas in Amsterdam. Via deze link kun je je registreren voor gratis tickets! Voor horecaprofessionals is er op 30 en 31 maart een speciaal programma ontwikkeld, genaamd het VIP Buyer Programme, waarbij zij onder andere netwerkmomenten van vijftien minuten in kunnen boeken met gerenommeerde (koffie)merken. Onderin dit artikel kun je je aanmelden voor het VIP Buyer Programme.

VIP Buyer Programme

Op het festival zullen meer dan tweehonderd merken hun producten of diensten exposeren. De donderdag- en vrijdageditie (30 en 31 maart) is speciaal opgezet voor professionals in de branche. Voor hen is er een speciaal ontmoetingsprogramma ontwikkeld, genaamd het VIP Buyer Programme.

Lees onder dit kader de ins en outs van het VIP Buyer Programme!

Ontvang gratis toegangskaarten voor The Amsterdam Coffee Festival

The Amsterdam Coffee Festival is een driedaags festival waar meer dan 8.400 bezoekers, waaronder koffieliefhebbers, professionals en horecaondernemers, op af komen.

Registreer nu via de onderstaande button en ontvang gratis toegangskaarten voor The Amsterdam Coffee Festival 2023.

Registreer hier voor gratis tickets!

Het VIP Buyer Programme brengt professionals en merken rechtstreeks in contact met elkaar door middel van snelle 1-op-1 netwerkbijeenkomsten. Via een online portaal kunnen retail- en horecaprofessionals gesprekken van vijftien minuten met exposanten inplannen, zodat ze op een zeer tijdbesparende manier hun netwerk kunnen vergroten. 

Daarnaast krijgen alle professionals die zich hebben aangemeld voor het VIP Buyer Programme VIP-toegang tot de workshops die tijdens de branchedagen georganiseerd worden.

Over het VIP Buyer Programme

  • Wat: VIP Buyer Programme op The Coffee Festival
  • Waar: Gashouder in Amsterdam
  • Wanneer: Donderdag 30 maart en vrijdag 31 maart 2023
  • Tijden: 10:00 – 17:00 uur

Zo werkt het:

  1. Registreer je gratis voor het VIP Buyer Programme via de onderstaande button.
  2. Kies een of meerdere merken uit waarmee je wilt kennismaken en selecteer een tijdslot.
  3. Ontvang op 30 of 31 maart een persoonlijk netwerkschema via de mail. Alle gesprekken zullen 15 minuten duren en vinden plaats bij de stand van het desbetreffende merk. 

Registreer hier voor het VIP Buyer Programme!

Artikel delen