Registreer hier voor gratis kaarten voor The Amsterdam Coffee Festival: 30 maart t/m 1 april

Amsterdam Coffee Festival

Registreer hier voor gratis kaarten voor The Amsterdam Coffee Festival: 30 maart t/m 1 april

Van donderdag 30 maart tot zaterdag 1 april brengt The Amsterdam Coffee Festival 2023 opnieuw meer dan 8000 bezoekers, waaronder koffieliefhebbers, professionals en horecaondernemers, samen in de Westergas in Amsterdam. Ook jij kunt erbij zijn! Meld je via deze link aan voor gratis industry tickets! Bekijk onderin foto's van de editie van vorig jaar.

Over 2 weken vindt het grootste koffiefestival van de Benelux voor de negende keer plaats in Amsterdam. Tijdens The Amsterdam Coffee Festival komen drie dagen lang de belangrijkste spelers uit de koffiebranche samen in de Westergas. Professionals hebben gratis toegang tot de Industry Days – donderdag 30 en vrijdag 31 maart - en kunnen zich dit jaar zelfs voorafgaand aanmelden voor het speciale VIP Buyers Program. Op zaterdag 1 april is het festival open voor het grote publiek.

Ontvang gratis toegangskaarten voor The Amsterdam Coffee Festival

The Amsterdam Coffee Festival is een driedaags festival waar meer dan 8.400 bezoekers, waaronder koffieliefhebbers, professionals en horecaondernemers, op af komen.

Registreer nu via de onderstaande button en ontvang gratis toegangskaarten voor The Amsterdam Coffee Festival 2023.

Registreer hier voor gratis tickets!

Walhalla voor koffieliefhebbers

Met 100+ stands is er genoeg te verkennen op het festival. Zo kun je er de nieuwste espressomachines, molens en automatische melkopschuimers van dichtbij bewonderen én testen. Maar ook voor milieuvriendelijke koffiebekers, diverse melk- en plantaardige drankmerken en natuurlijke de allerbeste specialty coffee ben je hier aan het juiste adres.  

Tijdens deze drie dagen hosten internationaal erkende experts ook verschillende workshops, masterclasses en seminars. Wat highlights op een rij:

Roast Masters™

Tijdens Roast Masters™ nemen 16 Europese gerenommeerde specialty coffee branders het tegen elkaar op in een flitsende, knock-out competitie. Van een latte art throwdown en een signature drink bereiden met ingrediënten uit een mystery box tot live koffiebranden… Roast Masters™ is de ultieme test van vaardigheden, knowhow en vakbekwaamheid.

LATTE ART LIVE

Phoenix, rosetta of zwaan… tijdens Latte Art Live leren experts je alles van een simpel hartje tot gecompliceerde latte art designs schenken. Zo laat baristakampioen Merijn Gijsbers zien hoe je het beste latte art schenkt met plantaardige dranken.

THE SMIRNOFF COCKTAIL MASTERCLASS

Onder leiding van top-mixoloog Diego Cromzigt, die samenwerkt met het team van de Rotterdamse koffiebrander Giraffe Coffee, duiken bezoekers tijdens deze masterclass in de kunst van koffiecocktails. Ontpop je tot een ware cocktailkenner en leer de klassieke espresso martini tot in perfectie bereiden.

THE FAEMINA COFFEE SCHOOL

Van afstellen tot het schenken van de perfecte flat white, Angelo Sportelli (Barista Guild Leadership Council-lid) en Matteo Pavoni (Italiaans baristakampioen 2022) nemen bezoekers mee in de wereld van specialty coffee en helpen hen elke stap in het bereidingsproces van koffie te perfectioneren.

THE WORKSHOP

Nieuw op het festival is The Workshop. Dagelijks worden er een reeks interactieve workshops gegeven in het Leidinghuis. Zo organiseert de European Specialty Tea Association (ESTA) elke ochtend twee theeproeverijen. Bezoekers leren hier meer over het eenvoudige geheim van geweldige thee: water.

ACF_Westergas
Sfeerimpressie The Amsterdam Coffee Festival
ACF_Smit&Dorlas ACF_Latte Art Live 2
Artikel delen