Restyle De Fazant: natuurlijk en buitengewoon

Restyle De Fazant: natuurlijk en buitengewoon

Restaurant De Fazant in Ulvenhout, onder Breda, is gerestyled. De designers hebben de bosrijke omgeving duidelijk terug laten komen in het interieur door veel groengebruik.

de fazant interieur brasserie

Natuurlijk buitengewoon genieten

De slogan van De Fazant is dan ook ‘natuurlijk buitengewoon genieten’. Opvallend is de nieuwe moderne bar met afwerkingen van verouderd messing en marmer om het geheel ook een klassiekere look te geven.

Brasserie in Franse sferen

Het brasseriegedeelte heeft een Franse stijl met Thonet-stoelen in combinatie met leren fauteuils. Ook in stofgebruik zijn er verschillende combinaties gemaakt: van stoer donkergroen leer tot zacht en aaibaar donkergeel fluweel. Het buitenterras werd al eerder onder handen genomen en is volledig te overkappen en te verwarmen met een automatisch systeem.

De Horecaondernemer achter De Fazant

Eigenaar van De Fazant is Patrick van Asch. Hij nam het bedrijf in 2018 over en is ook eigenaar van onder andere de horecazaken Suikerkist, Bruxelles, Peddels, Parc, Corenmaet, Noir, De Vrachtwagen en De Lawaaipapegaai in Breda.

Artikel delen