Nieuwste trends voor hotelindustrie
Branchenieuws

Programma Independent Hotel Show bekend

Op dinsdag 17 en woensdag 18 maart wordt voor de tweede keer de Independent Hotel Show Amsterdam georganiseerd.

Ongeveer tweehonderd internationale bedrijven, gespecialiseerd in onder meer design en interieur, slaapcomfort, techniek en marketing, presenteren de allernieuwste ontwikkelingen voor hotels. Net als vorig jaar worden enkele duizenden hoteliers verwacht in de RAI te Amsterdam. Nederlandse en Vlaamse hoteleigenaren, hotelmanagers en hotelspecialisten op het gebied van ICT, design, HR en guest experience komen samen om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen tijdens dit tweedaagse evenement.

Ontwikkelingen gaan razendsnel

Organisator Mieke Berkers: "De Nederlandse hotelindustrie is nog nooit zo booming geweest. Het ene nieuwe hotel na het andere opent zijn deuren, vooruitstrevende Hollandse hotelconcepten worden razendsnel internationaal uitgerold en ontwikkelingen op het gebied van techniek, design en marketing volgen elkaar in rap tempo op. Zeker kleinere en onafhankelijke hotels en hotelgroepen willen graag kennis verzamelen om sterker te staan ten opzichte van de grote ketens. Deze ketens laten zich juist weer inspireren door boutique-hotels, omdat deze soms beter lijken in te spelen op de wensen van de gast van vandaag."

Programma met veel sessies 

Dit jaar is er een op maat gemaakte inhoud waarmee je in de gelegenheid bent om zelf een programma samen te stellen wat je zal helpen om door het hotel-landschap te navigeren. Daarnaast is er een tweede podium voor dit jaar - wat betekent dat dat er een onmisbare line-up van meer dan 50 deskundige hoteliers en professionals gedurende de twee dagen. Er is dus een breed scala aan onderwerpen om uit te kiezen; je kunt bijvoorbeeld genieten van een paneldiscussie over ‘authentic sustainability’, inzichten opdoen uit de interessante data van STR, geadviseerd worden over personeels-uitdagingen of duiken in de wereld van ‘guest loyalty, marketing & mental well-being’. Bekijk de volledige line-up hier.

Deelname aan de sessies is gratus maar vooraf een stoel reserveren is aan te raden. 
 

 

Reacties

Reactie toevoegen