Branchenieuws

Keten Moeke opent 1 augustus in Den Bosch

Restaurantketen Moeke opent 1 augustus haar deuren van een nieuw restaurant aan de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Het is de achtste locatie van het bedrijf.

 

Moeke vestigt zich in Den Bosch op een plek met een rijke historie. Op het stervormige eiland bevond zich vroeger het verdedigingsfort van Den Bosch. Nu is de Pettelaarse Schans vooral een plek voor ontspanning en feest.  

De stijl van Moeke 

Vanaf 1 augustus is Moeke Den Bosch zeven dagen per week open voor koffie, lunch, borrel en diner. Het pand is volledig verbouwd en biedt straks plaats aan 250 gasten. Op het flink uitgebreide terras, met het uitzicht op het park, kunnen nog eens 150 gasten een plekje vinden. Parkeren is gratis, zowel bij Moeke voor de deur als in de toegangsweg naar de Pettelaarse Schans.  Moeke’s uitgebreide menukaart kenmerkt zich door herkenbare gerechten, zoals bijvoorbeeld diverse flammkuchen, burgers en biedt voor ieder wat wils. 

Wil je op de hoogte blijven van meer nieuwe horeca-openingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
 

Meyer Beheer

Moeke Den Bosch wordt de achtste Moeke vestiging onder de vlag van moederbedrijf Meyer Beheer. Na de eerste Moeke in het Ginneken, een wijk in Breda, volgden al snel Moekes in Rhenen, Delft, Nijkerk en Enschede. Op 1 juli zijn zowel de deuren van Moeke Nijmegen alsmede die van Moeke Scheveningen geopend.
 

Reacties

Reactie toevoegen