Moxy Amsterdam Schiphol Airport

Geopend: Moxy Amsterdam Schiphol Airport

Op 4 augustus 2020 opende Moxy Amsterdam Schiphol Airport in Hoofddorp, op vijf minuten rijden van de luchthaven, officieel de deuren. Het Marriott-merk heeft locaties wereldwijd. In Nederland is er een locatie te vinden in de Amsterdamse Houthavens en er is er één in aanbouw in Utrecht. Bekijlk de eerste foto's van het hotel én van de opening onder dit bericht.

Thoughtful, spirited en fun zijn de pijlers van het Marriott-merk Moxy. Moxy is bedoeld voor een 'jonge' manier van reizen. Niet stijf en zakelijk, maar speels en stoer. Opvallend zijn de klimwand en tafeltennistafels in het restaurant van de nieuwe vestiging bij Schiphol. Het restaurant is ingericht met tal van spelletjes en fotoboeken. #PLAYON is dan ook de campagne van Moxy Amsterdam Schiphol Airport.

Styling van het hotel

De styling zit hem verder in de kleine details, die naar de Nederlandse identiteit refereren. Op de muur, vlakbij de liften, is af te lezen dat het hotel zich 4,5 meter onder het NAP-waterpeil bevindt. De interieurarchitect, die ook Moxy Houthavens ontwierp, heeft verder een aantal echte damwanden onderdeel van het restaurant gemaakt. Samen met de roze, hippe kleuren is er een stoer contrast. 

Tweehonderd kamers

Het hotel telt tweehonderd kamers, die een iets rustigere sfeer hebben ten opzichte van het restaurant. Toch is hier ook de speelse stijl terug te vinden. Een enthousiaste welkomsttekst en een retro knaloranje draaischijftelefoon, laten zien dat het geen doorsnee hotel is. In 2018 werd Moxy Houthavens genomineerd voor een Entree Award in de categorie Best Hotel Concept.

Wil je op de hoogte blijven van meer horeca-openingen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Entree Magazine!