Nieuw restaurantconcept in NH Schiller A'dam
Bedrijven

Nieuw restaurantconcept in NH Schiller A'dam

NH Hotel Group gaat een nieuwe culinaire samenwerking aan in hartje Amsterdam. Binnenkort opent namelijk The Gaia in NH Schiller aan het Rembrandtplein. 

Afgelopen vrijdag heeft de sleuteloverdracht van de brasserie in NH Schiller plaatsgevonden tussen Michel Knoester, F&B Director Northern Europe bij NH Hotel Group, Bart van den Hauten, Hotel Director NH Schiller & NH Caransa en horecaondernemer Ferry van Houten. In de art deco brasserie van viersterrenhotel NH Schiller, ook wel bekend als jarenlang het decor van de dagelijkse talkshow RTL Late Night, zal zich een nieuw restaurant, bar en lounge vestigen.

Bijzondere culinaire ervaring
“The Gaia in combinatie met het authentieke NH Schiller op het Rembrandtplein vormt de perfectie combinatie voor een fantastische culinaire ervaring. NH Hotel Group is altijd op zoek naar samenwerkingen met succesvolle lokale partners, zoals Ferry van Houten, om op deze manier onze gasten een nog mooiere ervaring te bieden,” aldus Maarten Markus, Managing Director NH Hotel Group. Naast de vele succesvolle restaurants binnen de hotelketen onder leiding van getalenteerde chefs, zoals Michelinsterrenchefs Chris Naylor en Arturo Dalhuisen, is de nieuwe samenwerking een perfecte toevoeging op het huidige Amsterdamse aanbod.

Speerpunt
Gastronomie is één van de speerpunten van NH Hotel Group. De hotelketen opende eerder succesvol het pop-up concept Roomservice at Olof’s, cocktailbar The Tailor en de restaurants Vermeer en The White Room in haar Amsterdamse hotels. De iconische locatie, en tevens Rijksmonument, in NH Schiller, gebouwd in 1912 ligt aan het levendige Rembrandtplein, een trekpleister voor zowel Amsterdammers als toeristen.

Reacties

Reactie toevoegen