Jolijn Zeeuwen nieuwe GM bij Hilton Rotterdam
Branchenieuws

Jolijn Zeeuwen nieuwe GM bij Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam heeft Jolijn Zeeuwen aangesteld als de nieuwe general manager. Zeeuwen studeerde aan de Hotelschool in Den Haag en begon haar Hiltonloopbaan in 2000 bij Hilton Amsterdam. Ze neemt de functie over van Karin van den Berg, die naar Duitsland verhuisde om de rol van Area General Manager West & Zuid Duitsland te vervullen.

Na het vervullen van diverse functies bij Hilton Amsterdam Airport Schiphol, waaronder de functie van HR-manager, werd Zeeuwen in februari 2011 benoemd tot hotelmanager. Eind 2011 maakte ze de overstap naar het nieuwe Hilton The Hague als hotelmanager, om in maart 2015 als general manager terug te keren op Schiphol waar ze het nieuwe Hilton hotel heeft geopend.

'Mooie uitdaging'
In haar nieuwe functie is Zeeuwen verantwoordelijk voor het managen van de dagelijkse activiteiten van het Hilton Rotterdam, wat 254 kamers en 1533 vierkante meter aan vergader en evenementruimte heeft. “Ik ben zeer enthousiast om in Rotterdam aan de slag te gaan en samen met het team dit geweldige hotel nog meer op de kaart te zetten. Er liggen veel kansen voor het hotel in een dynamische en groeiende stad als Rotterdam en dat maakt dit een mooie uitdaging voor ons.”  

Reacties

Reactie toevoegen