[Restyling] Park Hotel wordt Park Centraal

Tags: hotel

[Restyling] Park Hotel wordt Park Centraal

Park Hotel wordt Park Centraal genoemd als onderdeel van een grote rebrand. Het centraal gelegen hotel in Amsterdam kondigt een nieuwe naam en een nieuw interieur aan. 

Park Hotel Amsterdam kondigt een belangrijke rebranding aan, waarbij het 189 kamer hotel dit najaar opnieuw wordt gelanceerd onder een nieuwe naam: Park Centraal Amsterdam. De nieuwe identiteit wordt beïnvloed door een krachtig nieuw merk, Park Centraal, dat naadloos wereldwijde geest en het lokale hart samenbrengt. Prachtige omgevingen, opvallende nieuwe ontwerpkenmerken en een nieuwe, lokaal geïnspireerde ruimte met eet en drink voorzieningen, blazen een nieuw leven in het hotel.

Opening in september
Na de grote transformatie, bedacht door horecaondernemer Liran Wizman, oprichter en eigenaar van Europe Hotels Private Collection, zal Park Centraal Amsterdam officieel in september 2019 open. Tussen het Leidseplein en het Vondelpark, de grachten en kasseien, de handel en cultuur, beaamt Park Centraal Amsterdam het erfgoed van het gebouw, door een ​​plek te creëren waar geschiedenis en hedendaagse ruimtes met elkaar verweven zijn. "Onze ambitie is om cultuur, inspirerende omgevingen en ervaringen bij Park Centraal Amsterdam samen te brengen om aan de behoeften van zowel de vakantieganger als de zakelijke reiziger te voldoen", zegt Liran Wizman, oprichter en eigenaar van Europe Hotels Private Collection. “Park Hotel was het allereerste pand in onze portfolio. We hebben het in de loop van de tijd zien groeien en evolueren en vonden nu het juiste moment om een ​​nieuwe visie voor het hotel te definiëren, in lijn met het ethos van EHPC. "

Het merk Park Centraal
Diepgeworteld in de Nederlandse cultuur, service en erfgoed, zal Park Centraal nieuwe ruimtes introduceren die referenties aan de cultuur en de kwaliteit van leven in Nederland ontlenen. Dit zal worden gemanifesteerd in Amsterdam via verfijnde interieurs, diensten en een nieuw in-house F&B-concept dat binnenkort wordt gelanceerd. 

Artikel delen