Strandpaviljoen ambieert permanente opening

Strandpaviljoen ambieert permanente opening

Voor het eerst dit jaar blijft Elements Beach tot medio oktober open op Slag Vlugtenburg, ’s-Gravenzande.

Het strandpaviljoen Elements Beach, dat bekend is van onder meer haar veganmenuopties en eigen festival Struinen in de Duinen, verlengt het seizoen met drie weken. ‘Het Slot Element’ is op zaterdag 19 oktober de feestelijke seizoensafsluiting.

Vorig jaar succes
Jennifer Grentz, eigenaar van Elements legt uit: “Oktober is de afgelopen jaren qua weer erg goed geweest. Het is bovendien ook nog druk bij de omliggende campings en vakantieparken. We blijven voor het eerst dit jaar daarom drie weken open in oktober tot zaterdag de 19e. Daarna breken we alles af – tot en met het laatste schroefje – en gaat het de opslag in. Vanaf maart 2020 zijn we weer terug.” Dit jaar werd een nieuwe serre gebouwd. Zo heeft het paviljoen ook bij minder weer genoeg plek om te eten. In oktober is er bovendien nog veel vraag naar een plek voor vergaderingen en bedrijfsuitjes.

Permanent open
Elements Beach heeft de ambitie om in de winter 2020 / 2021 permanent te blijven. “De gesprekken lopen daarvoor met Gemeente Westland en de beheerder van het strand, Rijkswaterstaat,’’ licht Grentz toe. “We zijn geen strandtentje meer, maar een volwaardig horecabedrijf.”  Vlak voordat alles (maar dan ook echt alles) van het paviljoen weer achter slot en grendel verdwijnt, is er op de slotdag een knallend slotfeest. Bekende dj’s van Struinen zijn erbij om met ons af te sluiten. 70’s & 80’s disco, guilty pleasure’s en een beetje house staan op de setlist. Hang in de lampen, help ons van de drankvoorraad af en dans tot in de late uren. De hele winter kun je weer bijslapen ;) Aanmelden is gratis via Facebook gastenlijst.   

Artikel delen