Innovatie
Foto De Beren in Barendrecht

De Beren opent 21 juni locatie in Utrecht

Op 21 juni opent restaurant De Beren aan het Ledig Erf in Utrecht. Het is de 36e vestiging van het bedrijf. Het restaurant is helemaal af, maar mist nog wel een enthousiaste franchisenemer. Daar wordt op dit moment naar gezocht.

Op de kaart staan ‘all time favorites’, zoals burgers, gemarineerde saté en vis van de houtskoolgrill, voor een vriendelijke prijs. Op de plek waar De Beren komt, was voorheen Stelios Greek Kitchen te vinden. Dit restaurant was open sinds 2016 is sinds 31 maart gesloten. De eigenaren gaan wel door met de bezorgdienst en catering.

Sterke persoonlijkheid
Het Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om de royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Het plan is om de komende jaren de restaurantketen te laten groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

 

Reacties

Reactie toevoegen