Nieuwe horecazaak IQ Creative: Arriba Arriba

Nieuwe horecazaak IQ Creative: Arriba Arriba

De horecagroep IQ Creative opent op 1 februari Arriba Arriba, een kleurrijke Mexicaanse streetfood-zaak met Zuid-Amerikaanse invloeden. 

Voor de realisatie van Arriba Arriba werkt IQ Creative wederom samen met architectenbureau concrete en JPS voor het concept en interieur. De uitstraling wordt modern Mexicaans. Inspiratie voor het interieur komt van de Mexicaans architect Luis Barragán, die veel met kleur, licht en schaduw werkte, zonder daarbij aan subtiliteit te verliezen.

Vrolijk geheel
De langgerekte ruimte aan de Rozengracht wordt door strak geschilderde kleurvlakken een sfeervol en vrolijk geheel. De aankleding bestaat uit moderne objecten en er wordt gebruiktgemaakt van grote cactussen en natuurlijke materialen zoals rotan. Er staan grotendeels hoge bartafels die uitzicht geven op de keuken. Deze bieden uitkomst voor de latere aanhaker die alleen voor de cocktail of speciaal biertje komt. Het restaurant biedt makkelijk plek voor 150 gasten.

Happyhappyjoyjoy
IQ Creative, onder leiding van Bert van der Leden, is ook verantwoordelijk voor Happyhappyjoyjoy en onder andere de Supperclub, Mazzo en Mercat. 

Artikel delen