Restaurant Sizzles klaar voor vernieuwing

Restaurant Sizzles klaar voor vernieuwing

Restaurant Sizzles is een begrip in Apeldoorn en omstreken. Met een Bib Gourmand sinds 2011 en de positieve quoteringen in Gault & Millau, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze hebben de handen ineen geslagen met Zware Jongens.

Sizzles ging op zoek naar een partner die op alle fronten voor een meerwaarde kan zorgen. Het gerenommeerde conceptbureau Zware Jongens werd in de arm genomen voor de gehele conceptontwikkeling, het interieurdesign en de visuele identiteit. Leon Habers, chef van Sizzles: “Met hun internationale ervaring, breed kijkveld en verfrissende visie overtuigden ze ons meteen van hun kunnen. Niet alleen weten ze ontzettend sterke projecten te realiseren. Ze kennen ons vak ook als geen ander, hetgeen ervoor zorgt dat we dezelfde taal spreken en goed kunnen sparren.”

Plan
Wat ze precies gaan doen in het voormalige pand van De Sociëteit wilt Diederik van Lieshout, oprichter van Zware Jongens, nog niet volledig uit de doeken doen. “Wat wel vaststaat is dat we met veel respect voor de ziel en het karakter van het pand te werk zullen gaan. Verder zal de zaak verschillende aspecten kennen, met elk een eigen ervaring alsook een eigen aanbod. Denk aan private dining, een coole bar, een schitterend terras, een restaurant en een dining experience. Sizzles is wat het is nu. De ziel en vibe daarvan zal straks zeker mee voelbaar zijn, maar het wordt zeker compleet anders. Zo ook de naam.”

Zware Jongens
Zware Jongens werd in 2014 opgericht door twee conceptveteranen en heeft vandaag de dag een kernteam van een vijftiental interdisciplinaire professionals. Met kennis op het gebied van branding en identiteit, architectuur en interieurs, producten en verpakkingen, ervaringen, digitaal, reclame en communicatie, biedt het bedrijf expertise in het conceptualiseren van baanbrekende projecten.

Meer nieuws over de exacte opendingdatum wordt later bekendgemaakt. Lente 2020 wordt alleszins als richtpunt genomen.

Artikel delen