Personeel

Werken bij grootste brouwerij van noord-NL

Brouwerij Dockum heeft groen licht gekregen voor het voortzetten van de horeca-activiteiten en is nu op zoek naar een horecamanager

Wie erg gezellig is maar ook gestructureerd werkt, maakt kans op een baan bij Brouwerij Dockum. De nieuwe medewerker wordt niet alleen leuke collega’s en een unieke werkplek tussen de bierketels in het vooruitzicht gesteld. Ook vers bier proeven, diepgaand gefilosofeer en slap geouwehoer behoren tot de arbeidsvoorwaarden, naast een passend salaris.

Spannende start
Eerder dit jaar nog beleefde het proeflokaal annex bierbrouwerij een spannende start. De brouwerij was een veilige toekomst verzekerd maar voor het horecagedeelte was dat onduidelijk. Vanuit de gemeente werd gedreigd met sluiting en dwangsommen omdat er onduidelijkheid was omtrent de vergunning.Maar dat lijkt nu definitief van de baan en wordt er een horecamanager gezocht. Horeca-ervaring is wel een voorwaarde om aan de slag te kunnen gaan bij de brouwer van de biertjes Bonifatius en Kâld Kletske. Ook moet de gezochte manager voor het horecagedeelte van de brouwerij leiding kunnen geven. Lees hier het artikel dat eerder in Entree verscheen. 

 

Reacties

Reactie toevoegen