32 ETEN | DRINKEN in Goes flink uitgebreid

32 ETEN | DRINKEN in Goes flink uitgebreid

Tijdens de coronasluiting is er in restaurant 32 ETEN | DRINKEN in Goes flink verbouwd. De oppervlakte van het restaurant is verdubbeld en het interieur heeft een industriële look gekregen. Bekijk de foto’s van het restaurant onderaan dit bericht.

32 ETEN | DRINKEN in Goes

Het pand van restaurant 32 ETEN | DRINKEN is onherkenbaar veranderd sinds de verbouwing. Zo is bijvoorbeeld de bovenverdieping waar vroeger een woonruimte boven het café was, nu bij het restaurant getrokken. In totaal is het restaurant qua oppervlakte na de verbouwing verdubbeld.

Industriële look

Heineken Interieur Design heeft in samenwerking met Palidos en Goetheer en Huissoon een industrieel geheel neergezet. Het restaurant is gevestigd aan de Grote Markt in Goes en bestaat uit meerdere verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door een in het oog springende stalen constructie.

Aan de muren van het restaurant vind je grote stalen panelen met wandrekken voor de bier- en wijnflessen. De enorme lampen-constructie komt van de hand van Goetheer en Huisson. De constructie is gemaakt van stalen ruiten, die van de derde verdieping door het trappengat tot aan de benedenverdieping hangt.

Ontwerp interieur: Heineken Interieur Design/ Ferry Tabeling
Ontwerp verlichting : Palidos
Ontwerp street art : Barre Verkerk
Uitvoering interieur : Goetheer en Huissoon
Wandbekleding : Daisy James

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!

Artikel delen