4 betaalbare tips voor het (re)stylen van je horecazaak

restylen horecazaak euroseat

4 betaalbare tips voor het (re)stylen van je horecazaak

Horecameubilair: het visitekaartje van je zaak. Nu de zomer voorbij is en het terras weer weg gaat, is het tijd om eens goed te kijken naar wat er binnen allemaal staat. Het oog wil immers ook wat. Hoogste tijd dus om de bezem door je zaak te halen. En met je interieur aan de slag te gaan. Daarom geeft Euroseat vier redenen en tips om je horecazaak te re-stylen voor weinig geld. Want er goed uit zien, hoeft niet de wereld te kosten.

 

1. Bespaar: horecameubilair uit outlets is veel goedkoper

Wie zegt dat nieuw altijd beter is? Integendeel. Vaak merk je dat, als je geheel nieuw meubilair aanschaft, de waarde snel achteruit gaat. Er wordt mee geschoven, op gegeten en stoelen en tafels worden opgestapeld. Al die schade zorgt ervoor dat de waarde snel daalt. Door gebruikt horecameubilair in te zetten of je bestaande meubels te repareren, kun je een hoop besparen. Zo hoeft een restyling of een opknap- of onderhoudsbeurt van jouw horecazaak niet de wereld te kosten. Daarnaast zorgen gebruikte stoelen ook vaak voor een sfeervolle zaak. Denk bijvoorbeeld aan de bekende bruine cafestoelen, zo krijgt de gast meteen dat knusse cafe gevoel én je zaak krijgt een instant cafe sfeer.

2. Groen doen: tweedehands meubelen zijn beter voor het milieu

Gebruikt horecameubilair in jouw zaak heeft nog twee grote voordelen. Het is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor de planeet. Win-win! En door gerecycled meubilair te gebruiken win je ook nog eens het hart van je klanten. MVO is en blijft een belangrijk onderdeel. Vroeger gebruikten alleen starters dit, maar tegenwoordig draagt het bij aan je merknaam wanneer je meubilair gerecycled is. Dus wacht niet langer en restyle door te recyclen en ontvang ook nog eens 10% korting.

3. Slim: bespaar op je bedrijfskosten

Heb jij inventaris staan en wil je dat gaan afstorten? Niet doen! Je loopt zo namelijk opbrengsten mis en maak je kosten die niet nodig zijn. Door je meubilair in te ruilen bij horecameubeloutlet Euroseat heb je namelijk een win-win situatie. Je hebt geen afstortingskosten én je krijgt een vergoeding voor het meubilair dat opgekocht wordt. Euroseat recycled én upcycled 90% van het ingekochte horecameubilair. Waar nodig restylen ze het tweedehands meubilair en voorzien ze het van nieuwe onderdelen. Zo krijgt jouw meubilair een tweede leven bij een andere ondernemer. En de win-win situatie voor jou als horecaondernemer? Je hebt dus geen kosten en wél de opbrengsten, en je zaak ziet er weer uit als nieuw, maar dan natuurlijk wel met gebruikt meubilair. 

4. Investering: restylen zorgt voor meer klanten

Last but not least: een mooi uitziende zaak doet het goed bij je gasten en maakt dat ze graag en vaker komen. Styling of een make-over kun je dan ook zien als een investering in je onderneming. Die zich hoe dan ook terugbetaalt! Gaat er geen stylist in je schuil? Kom langs in de showroom van Euroseat of vraag om hulp bij een outlet.

Over Euroseat

Horecameubel outlet Euroseat uit Alkmaar is een ster in gebruikte spullen een tweede leven geven. Hier vind je het grootste aanbod aan gebruikt horecameubilair, die een grondige opknapbeurt hebben ondergaan en de eyecatcher van jouw zaak kunnen worden. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks of juist liever modern meubilair verkiest; voor iedere smaak – en horecazaak – is er wat wils! 

Op de 20.000 vierkante meter die deze outlet groot is, zit er vast iets anders naar je gading bij. Zo vind je alles, maar dan ook echt alles, voor een horecazaak: gebruikte stoelen en tafels, maar ook nieuw meubilair en (gebruikte) keukenapparatuur.

 

Artikel delen