De Sfeer Driehoek: licht, beeld & geluid

De Sfeer Driehoek: licht, beeld & geluid

Wie houdt er nu niet van: Volle pleinen waar het geluid van gezelligheid galmt over de gevulde terrassen. Waar normaliter de horeca bezig zou zijn met het inrichten van hun terrassen, is dit in deze onzekere tijd helaas niet het geval. Wat ons enig licht in de duisternis geeft, is dat als het weer geoorloofd is om de horeca te openen, terrassen zeer waarschijnlijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat ram vol zullen zitten!

Aangetrokken door de sfeer

Sam Anders en Robert BurgstadEen goede sfeer op het terras is een must. Niet alleen in de zomer-, maar ook zeker in de wintermaanden. Sam Anders: “Met de juiste buiten- en terrasverlichting creëer je sfeer en aantrekkingskracht. Verlichting draagt bij aan het verkrijgen van een bepaald gevoel, waar een vol terras weer het resultaat van is. Daarnaast weten we allemaal dat een vol terras een magneetwerking heeft op passanten. Je voelt je sneller aangetrokken door de sfeer die van buitenaf al zichtbaar en voelbaar is!”

Van binnen doortrekken naar buiten

Een goed verlicht pand valt altijd op en dat is wat je wilt als horecazaak! Robert Burgstad: “De buitenverlichting is bepalend voor het aanzicht van een pand en draagt in het geheel bij aan de sfeer. Zichtbaarheid geeft je pand een onderscheidende identiteit. Naast dat buitenverlichting werkt als verfraaiing van het gebouw, kan je met de juiste verlichting de sfeer van binnen doortrekken naar buiten. Op deze manier creëer je extra ruimte om gasten te ontvangen en te laten genieten van je nauwkeurig bedachte concept!”

Voorbereid zijn

Voor we het weten wordt het terrasseizoen weer geopend: belangrijk dus om hierop voorbereid te zijn. Zorg ervoor dat alle verlichting goed is onderhouden, zodat je (hopelijk!) snel weer gasten mag ontvangen. De opties zijn eindeloos en dEP denkt graag met je mee!

dep volle zaken en terrassen

Artikel delen