De sfeerdriehoek: licht, beeld en geluid

De sfeerdriehoek: licht, beeld en geluid

dEP de Sfeerontwerpers is hét ontwerpbureau gespecialiseerd in licht, beeld, geluid en elektrotechniek. Met ruim 35 jaar ervaring en een vast team van 50 professionals hebben wij menig horecaonderneming voorzien van de juiste sfeer. Naast de horeca zijn wij actief in verschillende branches zoals de retail, workspaces, leisure en de zorg. Wij vertalen techniek naar beleving!

Op maat gemaakt

Met alle kennis die wij hebben opgedaan durven wij vol vertrouwen te stellen dat wanneer dEP een zaak sfeervol maakt, de zaak altijd vol zit! Ons licht-, beeld- of geluidsontwerp is altijd exclusief en op maat gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat elke zaak en ruimte die wij ontwerpen uniek is.

Samenwerken met één partij

Omdat dEP zowel het ontwerp voor licht, beeld en geluid als de electra kan verzorgen werkt u met één partij. Dit geeft u de garantie dat wat wij ontwerpen goed functioneert en voldoet aan alle technische eisen waar u aan moet voldoen als u een publieke ruimte beheert. De synergie tussen deze expertises maakt dEP uniek!

Robert Burgstad en Sam Anders, ontwerpers bij dEP (foto: R&S)

Robert Burgstad en Sam Anders, ontwerpers bij dEP (foto: R&S)

Flexibel en oplossingsgericht

De communicatie met ons is makkelijk en direct. Het samenwerken met verschillende partijen in een bouwteam is ons niet vreemd. Om een bouw of verbouwing goed te laten verlopen is het essentieel om de juiste specialisten te betrekken zodat deze vanaf het begin kunnen samenwerken. dEP is flexibel en oplossingsgericht en onze monteurs doen er alles aan om het ontwerp perfect tot leven te brengen.

Periodiek onderhoudscontact

Bij dEP blijven we altijd in contact, u kunt rekenen op de vakbekwame support van onze servicedienst. Het is belangrijk dat het licht, beeld en geluid in een zaak het te alle tijden doet. Toch kan er altijd een storing of defect ontstaan. Wij adviseren om onze systemen regelmatig te controleren. Met een periodiek onderhoudscontract van dEP helpen wij storingen en onnodige reparaties voorkomen dit zorgt voor een langere en zorgeloze levensduur van onze installatie(s).

dep volle zaken en terrassen

Artikel delen