Meet Jane: de retro stoelen serie Vervoort Meubelen

Meet Jane: de retro stoelen serie Vervoort Meubelen

Net als in de modebranche is ook de interieurbranche altijd onderhevig aan trends. ‘One day you’re in and the next day you’re out.’ Daarom vinden ze het bij Vervoort Meubelen belangrijk om altijd met een kritisch oog naar hun eigen collectie te kijken. Wat missen ze? Sluit het assortiment nog aan bij de huidige trends? En van welke items kunnen ze beter afscheid nemen?

De Jane serie is de nieuwe aanwinst voor het ruime assortiment van Vervoort Meubelen. De Jane past in elke interieur, en dit is waarom:

Jane Vervoort

Retro vibes

De Jane serie bestaat uit een stoel, fauteuil en een kruk, met allemaal verschillende toepassingen en opties. Hierdoor kan er altijd wel een Jane worden toegepast in de meest uiteenlopende interieurstijlen. Eén ding heeft de complete serie gemeen, alle items worden gekenmerkt door een retro uitstraling. Wat niet verwonderlijk is, want het ontwerp komt uit de jaren ’60. Ook vandaag de dag valt het ontwerp uit die tijd nog steeds goed in de smaak. Het frame kent veel zachte en organische vormen, waardoor de stoelen een lichte en elegante uitstraling krijgen.

Choose your Jane

Deze stoelenserie kent vele opties. Zo is het mogelijk om van de stoel en kruk alleen de zitting te stofferen. Of de stoel helemaal niet te stofferen. Dit geeft een minimalistisch en stoerder effect aan de Jane. Maar voor welke optie je ook kiest, de Jane blijft met en zonder stoffering even comfortabel!

De subtiele, gouden accenten geven de serie een luxueuze uitstraling. Deze zijn toe te passen bij de voetsport, onderaan de poten en bij de fauteuil kan er gekozen worden voor een messing of zwart metalen frame. Door de vele mogelijkheden is de Jane serie bijna een kameleon. De stoel blijft zich aanpassen totdat hij bij ieder geweest interieur aansluit. Dat maakt deze stoelenserie toegankelijk en tijdloos.

Bekijk hier de gehele Jane collectie

Artikel delen