Horeca-opening: Allis Bar in Amsterdam

Horeca-opening: Allis Bar in Amsterdam

Net voor de lockdown opende Allis Bar, op de begane grond van het Amsterdamse Soho House in het statige Bungehuis, de deuren. Bekijk foto's van de bar onder dit bericht. Het design is gedaan door het designteam van Soho House.

 

Soho House is alleen toegankelijk voor leden, maar de nieuwe Allix Bar en het al langer geopende restaurant Cecconi’s zijn open voor iedereen. De sfeer in de lounge en bar, waar lichte maaltijden en cocktails worden geserveerd, is ontspannen. Het interieur combineert antiek meubilair, zoals vintage tafels, met comfortabele stoelen met stoere stoffen, speciale designstukken van onder andere Morentz en geometrische tapijten.

Wil je op de hoogte blijven van alle horeca-openingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

25 locaties

 

Allis Bar heeft een capaciteit van tachtig personen en aan de bar zelf is plaats voor ongeveer tien gasten, al zijn dat vanwege de nieuwe regels nu wel minder. Wereldwijd telt Soho House inmiddels zeventigduizend leden en 25 locaties in onder andere New York, Berlijn en Barcelona. Het exclusieve concept werd in 1995 opgericht door de Brit Nick Jones. In 2018 won Soho House in de categorie Best Hospitality Concept tijdens de Entree Awards. sohohouseamsterdam.com 

Artikel delen