[Geopend] Bam Boa in Amsterdam

[Geopend] Bam Boa in Amsterdam

De broers Diego en Carlo Teixeira en Kae Sutherland wilden met Bam Boa, aan de Weesperzijde, waar voorheen restaurant Girassol zat, iets anders dan anders neerzetten in Amsterdam. Dat dat gelukt is, zie je op de interieurfoto's onder dit bericht.

Diego Teixeira: “Door het lichte kleurgebruik en alle natuurtinten krijgen gasten echt een strandgevoel. De marmeren tafels met messing rand hebben we in Frankrijk laten maken, net zoals de tafeltjes die voorzien zijn van ons eigen logo.”

Scandinavië
In het oog springen volgens Teixeira ook de mozaïekvloer en de rotanstoelen uit Scandinavië. “Die stoelen zijn eigenlijk niet bedoeld voor de horeca en zullen geen jaren meegaan. Maar dat vinden wij juist leuk, omdat we zo ieder jaar de boel een beetje kunnen omgooien. En ook opvallend: op het dak van de serre hebben we een decordak van stro geplaatst, zodat je buiten al de echte beachvibes voelt.”

​Menukaart
Tijdens de lunch serveert Bam Boa broodjes en bowls (‘maar wel anders dan anders’) en de Mediterrane dinerkaart bestaat uit shared dining-gerechten, zoals ceviche, gegrilde gamba’s, crispy octopus en steak tartaar.

Website: Bam-Boa-Amsterdam.com
Design: Kae Sutherland (A-Sociaal Media)

Artikel delen