Bar Hachi open in Amsterdam: 'Hier wachtte de stad stiekem op'

Bar Hachi in Amsterdam buiten

Bar Hachi open in Amsterdam: 'Hier wachtte de stad stiekem op'

Hier wachtte Amsterdam stiekem al een tijdje op: dé nieuwe late night-cocktailbar Hachi. De zaak is te vinden in de meest bruisende straat van de Pijp, namelijk de Albert Cuypstraat. De cocktails, het spin & win-spel en het funky interieur zorgen voor een nieuwe cocktaildimensie in de stad. De bar is van dezelfde eigenaren die achter Calle Ocho in Amsterdam zitten. Zij zijn tevens deels mede-eigenaar van Chin Chin Club en Lovelee in Amsterdam.

Foto's Emiro Smolders

Bar Hachi in Amsterdam opent haar deuren in de bruisende Albert Cuypstraat in de Pijp. De zaak is open van dinsdag tot en met donderdag van 19.00 tot 03.00 uur en vrijdag en zaterdag van 19.00 tot 04.00 uur. Hier vier je het leven tot in de vroege uurtjes.

Unieke cocktails

Bij Hachi vertellen de cocktails je een verhaal over een andere tijdzone: van de jaren 70 tot aan cocktails die iets verklappen over de toekomst. 

'Dierenprints, Japanse kunst en jungledessins'

Het interieur is funky, kleurrijk en bevat uiteenlopende stijlelementen. Lisa Boissevain van Investerior is verantwoordelijk voor het design en toverde de zaak om met stijlvolle, funky en onconventionele ontwerpen. Zo heeft de bar dierenprintjes, Japanse kunst en funky jungleprints.

'Be Hachi, be happy'

Wat je hier kunt verwachten? Een flinke dosis good vibes! Zo vertellen de eigenaren: "Het genot van de nacht komt tot bloei en geluk wordt verspreid. Met zijn positiviteit en humor laat Hachi je lachen, spelen, grenzen opzoeken en vooral genieten van alles wat een perfecte nacht te bieden heeft."

Bar Hachi-Emiro Smolders-1
Bar Hachi-Emiro Smolders-7 Bar Hachi-Emiro Smolders-8
Bar Hachi-Emiro Smolders-4
Bar Hachi-Emiro Smolders-5 Bar Hachi-Emiro Smolders-6
Bar Hachi-Emiro Smolders-2
Artikel delen