Bar Stock opent Damn good coffee op de Damrak

Bar Stock opent Damn good coffee op de Damrak

Een nieuwe specialty coffee bar opent in het hart van Amsterdam. Turbulente tijden vragen om gedurfde acties: op het meest onwaarschijnlijke moment opent Hotel The Exchange Bar Stock, voor koffie van de bovenste plank. En na 40 koffies krijgt de de gast een gratis overnachting aangeboden. 

Bar Stock

Met een nieuw concept, gericht op slow coffee en snelle service, brengt Bar Stock de koffiestandaard in het centrum van Amsterdam naar een hoger niveau: de koffiebonen komen van Friedhats, een prijswinnende Amsterdamse brander, en worden gemalen door ervaren barista's. Door een entree met opvallend licht, schittert Bar Stock op de 'rode loper' van Amsterdam.

40 koffies en een overnachting in Hotel The Exchangekoffie bar stock amsterdam

Bar Stock lanceert met een aantrekkelijke spaaractie: 40 koffies geeft recht op een gratis overnachting in één van de fashionable kamers van Hotel The Exchange.

Op 1 november opent Bar Stock officieel én corona-proof: de hele dag (9.00-16.00 uur) krijgen alle koffieliefhebbers hun tweede koffie to-go gratis.

Producten van hoge kwaliteit

Elk product bij Bar Stock is van de hoogste kwaliteit en wordt lokaal geproduceerd. De koffie wordt geselecteerd en gebrand door Friedhats uit Amsterdam, een microbrander die zich richt op unieke, smaakvolle koffiesoorten en tegelijkertijd de leefomstandigheden van de koffieverbouwers tracht te verbeteren.

Samenwerken

De lokale bakkerij Ulmus levert ons brood en patisserie. Zij werken uitsluitend met zuurdesem, gemaakt van Nederlands graan; een unicum.

Voor cappuccino's en lattes werken we samen met MOMA; melk die rechtstreeks van de boerderij in Weesp komt. Geen koffieliefhebber? Bar Stock serveert ook bijzondere single origin Japanse theesoorten.

Artikel delen