Bistro TWO, de nieuwe aanwinst voor Roermond

Bistro TWO, de nieuwe aanwinst voor Roermond

Bethany DeLong en Edwin Soumang, eigenaren van Michelinster Restaurant ONE in Roermond, openen in september Bistro TWO. Binnen is er plek voor 40 a 50 couverts met nog eens 18 couverts op het terras op de Roerkade aan de Roer.

 

Wat heeft Bistro TWO te bieden?

 

opening bistro two roermond

Bistro TWO wordt 'een beetje chic en modern maar toch informeel, en vooral niet te stijf', zeggen de eigenaren. Bistro TWO neemt de plek in van de brasserie in het luxe Hotel Dux en biedt naast haar eigen faciliteiten dan ook roomservice voor de hotelgasten. Met Bistro TWO starten Bethany DeLong en Edwin Soumang hun tweede horeca-avontuur in eigen stad.

 

What's on the menu?

 

De gerechten van Bistro TWO worden bereid met lokale, Nederlandse en seizoensgebonden ingrediënten. Met op het menu klassiekers zoals een steak tartaar, huisgemaakte kroketjes maar ook een boeuf bourguignon en snoekbaars met sauce antiboise. Het is een moderne vorm van  een klassieke bistro, en de slogan 'Great food, great mood' staat centraal voor Bistro TWO. 

 

Met ervaring van Restaurant ONE naar Bistro TWO

 

De dagelijkse leiding van de zaak komt in handen te liggen van restaurantmanager Brandon Emmanuel en chef Lambert Walter, wie beiden al meerdere jaren actief zijn bij Restaurant ONE.

 

Ter voorbereiding van de opening wordt er hard gewerkt om een verrassende wijnkaart samen te stellen, met een mooie selectie Nederlandse wijnen, bekende klassiekers en een selectie cocktails.  

Artikel delen