[Geopend] Bobbi's Bar in Breda

[Geopend] Bobbi's Bar in Breda

Half oktober openden Jeff Vink en Kim Evertse, bekend van Dickens&Jones en Club76 in Breda, Bobbi's Bar in Breda. In samenwerking met Horeca Sfeermakers en Interieurbouw Fraai Projecten realiseerden zij een design met veel contrasten. Bekijk de foto's ervan onder dit bericht.

Al langere tijd waren Vink en Evertse op zoek naar een geschikte locatie voor Bobbi’s Bar Breda. Halverwege vorig jaar werd deze plek gevonden aan de Gasthuyspoort 1. De menukaart bestaat uit gerechten afkomstig uit vier landen: Italië, Engeland, België en Nederland. Gasten kunnen kiezen voor een hoofdgerecht, maar ook voor kleine hapjes van het menu Dishes & Bites.

Design 
In het interieur is veel aandacht voor contrasten. Zo gaan klassiek en vintage er hand in hand met een trendy uitstraling en een boetiekstijl wordt gecombineerd met industriële elementen. De prominent aanwezige bar zorgt verder voor een ongedwongen sfeer. Maurits Leeflang van Horeca Sfeermakers: "De bar is zo geplaatst dat dit het hart van de zaak vormt en echt de eyecatcher bij binnenkomt is. Veel verschillende hoekjes en zitmogelijkheden en toffe neonteksten geven Bobbi’s Bar de reuring en beleving die wij ingedacht hadden." 

 

 

 

 

Artikel delen