Officiële opening Boutique Hotel Beekhuizen

Officiële opening Boutique Hotel Beekhuizen

Beekhuizen heeft een nieuwe aanwinst in de horeca. Vandaag op donderdag 10 september vindt de officiële opening van Boutique Hotel Beekhuizen plaats. Het gloednieuwe hotel met 21 kamers opende onlangs haar deuren midden in Corona-tijd en is misschien juist daardoor wel zo goed bezet.

appartement buitenkant boutique hotel beekhuizenDe extra waarde van natuur, ligging en ruimte

Alle kamers van het hotel zijn dagelijks gevuld met gasten die de rust opzoeken van een kleinschalig boutique hotel. De ligging in de natuur, de ruime opzet van de gebouwen en de grote kamers zijn zaken die vooral nu van extra waarde blijken te zijn.

Judith Stoevelaar: “Gasten genieten hier van het moment zonder zich druk te hoeven maken over alledaagse zaken, en kunnen zo de tijd voor eventjes vergeten.”

Officiële opening Boutique Hotel Beekhuizenpresentatie opening boutique hotel beekhuizen

“Voor ons was en is het een roerige tijd”, aldus Irene Stoevelaar. De opening van het hotel moest door de twee zussen worden uitgesteld van 1 april naar 1 mei jongstleden. Ook de officiële opening, in het bijzijn van burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden, heeft op zich laten wachten.

Vandaag 10 september is het eindelijk zover, en wordt het hotel in het bijzijn van een klein aantal genodigden officieel geopend.

Outdoor en coronaproof

Irene Stoevelaar: “Het is gelukt een outdoor en coronaproof aangelegenheid ervan te maken met een feestelijk tintje, want blij zijn we!”Boutique Hotel Beekhuizen is door conceptontwikkelaar Introvast uit Oosterbeek ontwikkeld met veel aandacht voor de historische achtergrond van de plek.

Ook het smaakvolle interieur is van hun hand. Bij de officiële opening wordt er op toepasselijke wijze stilgestaan bij de historie van het vroegere Hotel Beekhuizen.

Artikel delen