Nieuw hotelconcept Kloeg Collection Zeeland

Tags: hotel

Nieuw hotelconcept Kloeg Collection Zeeland

Kloeg Collection voegt aan het einde van dit jaar een nieuw hotel in Goes toe aan de collectie 4-sterren accommodaties: Boutique Hotel Rijks.

In dit concept komt de historie van het pand samen met de monumentale stad Goes. Oorspronkelijk werd het monumentale pand vanaf 1656 gebruikt als klooster. Met behoud van alle klassieke elementen verstrekt het 4-sterren Hotel Rijks logies en ontbijt aan toeristische en zakelijke gasten.

Boutique Hotel Rijks

Het interieur past bij het karakteristieke Rijksmonument. De kamers en suites bieden plaats aan twee tot vier personen en zijn elk uniek in vorm en inrichting. Alles draait om gemak, design en service. In het hotel zal geen lunch en diner worden aangeboden. Dit is een bewuste beslissing. Eigenaar Michel Kloeg: “De stad Goes biedt een keur aan restaurants van allerlei niveaus. Variërend van eenvoudig tot zeer uitgebreid tafelen. Dat is de reden waarom Hotel Rijks afziet van een restaurant.” Wel kunnen gasten ontbijten in het hotel. Kijk hieronder een exclusief interview met Michel Kloeg.

­

Artikel delen