Café de Beloning geopend in Duiven

Café de Beloning geopend in Duiven

Patricia Dhondt en Edwin Tunnissen openden onlangs recht tegenover hun brasserie Een Mooie Dag in Duiven een nieuwe horecazaak met terras: café De Beloning. “Het is een dorpscafé met stads allure”, zeggen ze. Maarten Wijnen is verantwoordelijk voor het ontwerp. Bekijk foto’s ervan onder dit bericht.

Foto's:  Marcel de Bont Fotografie

Café de Beloning: bruisend en modern

“Jezelf trakteren op een beloning, kan sinds kort op het Remigiusplein in Duiven”, beginnen Patricia Dhondt en Edwin Tunnissen. De zaak is te vinden in het pand waar voorheen supermarkt de Lidl te vinden was. De twee vervolgen: “Centraal staan gastvrijheid, gezelligheid, kennis en vakmanschap. Café de Beloning is een dorpscafé met stadse allure. Een bruisend en modern café, dat voor een breed, levenslustig en bekend publiek een ontmoetingsplek vormt.”

cafe de beloning

Gasten vinden er tien tapkranen, vijftig speciaalbieren op fles en veertien open wijnen. Op de kaart staan onder andere borrelbites.

Wil je op de hoogte blijven van meer horeca-openingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Café de Beloning: het interieur

Het café is volgens ontwerper Maarten Wijnen ‘vrouwvriendelijk ingericht’ wat vooral naar voren komt in de kleuren en materialen die gebruikt zijn. Hij zegt: “Verschillende zitjes, hoge tafels, een lange bar en een lekkere loungehoek, voor iedereen is er een lekker en gezellig plekje.”

Café De Beloning Café De Beloning
Café De Beloning Café De Beloning
Café De Beloning Café De Beloning
Café De Beloning Café De Beloning
Artikel delen