[Foto's] Chin Chin Club in Amsterdam

[Foto's] Chin Chin Club in Amsterdam

Met alle felrode muren, lucky cats, een bloesemboom en lampionnen aan het plafond doet het interieur van de Chin Chin Club aan de Amsterdamse Rozengracht denken aan Hong Kong. En dat is ook precies de bedoeling. Bekijk de foto's van de horecazaak, die eind vorig jaar opende, onder dit bericht.

De bruisende (nacht)cultuur van de Chinese stad is namelijk de inspiratiebron geweest voor het openen van deze ‘speeltuin voor volwassenen’. Mede-eigenaar Oscar Steginga: “Hong Kong is de stad waar karaoke zingen de hele dag kan, waar jongeren veel tijd spenderen aan arcadespelen en waar de belangrijkste vraag van de dag is: ‘Wat gaan we eten en drinken?’” Bij de Chin Chin Club kan dat allemaal.

Arcadespellen
Zo kunnen liefhebbers tafeltennissen, arcade- en bordspellen spelen en karaoke zingen. Daarnaast zijn er een club, restaurant met Chinese gerechten op de kaart en drie bars te vinden, onder andere één waar tiki-cocktails centraal staan.

Vijf eigenaren
Naast Steginga zijn Danny Lee, Kaihan Paryan, Joy Gerritsen en Tan Antoniesen eigenaar. Zij zijn ook betrokken bij Calle Ocho, Chapter21 (gesloten) en Snappers (allemaal Amsterdam) en Amehoela (Rotterdam). ChinChinClub.nl

Design: Lisa Boissevain en Roxy Gerretsen van Investerior

Artikel delen